VvE's

VvE’s

De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het pand, zowel voor de lange termijn als voor het storingsonderhoud. Naast de technische kant van het onderhoud is het ook belangrijk om de harmonie te bewaren en ervoor te zorgen dat iedereen prettig met elkaar kan wonen in één gebouw. Jammer genoeg komt het wel eens voor dat er problemen zijn die veroorzaakt worden door het pand zelf (bouwtechnisch) of waar de oorzaak ligt tussen bewoners onderling. Deze klachten komen veelal bij het bestuur van de VvE terecht. Strooming kan u als VvE bestuur adviseren en ondersteunen bij dit soort klachten en nog veel meer. Voor de onderstaande gebieden kunt u gebruikmaken van onze diensten:

Helderheid over de situatie

Op het moment dat woningeigenaren last hebben van gezondheidsklachten of onderling problemen ervaren, worden deze problemen vaak binnen de VvE bij het bestuur neergelegd of besproken in de ledenvergadering. In sommige gevallen is het noodzakelijk om een onafhankelijk onderzoek naar de oorzaak van de klacht te verrichten en hiermee helderheid te krijgen naar de oorzaak van het probleem. Het kan zijn dat de oorzaak van het probleem bijvoorbeeld te maken heeft met de bouwkundige constructie van het pand (de VvE) of bij een individuele bewoner ligt. Met ons onafhankelijk onderzoek krijgt u hierover duidelijkheid en weet u als VvE waar u aan toe bent.

 

Wat kunt u van Strooming verwachten?

Bij Strooming kunt u terecht voor onafhankelijk onderzoek en -advies met betrekking tot ontstane en toekomstige situatie. Tevens staan wij al sinds 1986 bekend om ons ontzorgend vermogen en bent u verzekerd van een betrokken en deskundig team aan uw zijde. Onze kracht: één aanspreekpunt en heldere rapportages, die dusdanig geformuleerd zijn dat deze duidelijkheid bieden voor alle betrokken partijen en waarmee probleemsituaties afgerond kunnen worden.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.