Aannemersbedrijf Treijtel

Treijtel B.V. is een familiebedrijf met diepe wortels, dat ruim 55 jaar geleden officieel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. Momenteel is de vierde generatie actief betrokken bij het bedrijf. Met een team van meer dan 50 trotse en vakbekwame medewerkers bedient Treijtel B.V. dagelijks opdrachtgevers in de Randstad. De onderneming legt zich vol passie toe op diverse klussen en investeert in duurzaamheid en vakbekwaam personeel, met een scherp oog op de toekomst.

 

Aannemersbedrijf Treijtel & Strooming

In opdracht van Treijtel wordt Strooming ingeschakeld om uiteenlopende onderzoeken uit te voeren met betrekking tot het binnenmilieu in diverse woonomgevingen.

Treijtel fungeert als opdrachtgever en schakelt Strooming in als gespecialiseerd onderzoeksbureau om grondige analyses uit te voeren. Strooming is verantwoordelijk voor het onderzoeken van diverse binnenmilieuaspecten, zoals vocht- en schimmelproblematiek, geurproblemen en luchtkwaliteit. De resultaten van deze onderzoeken worden vervolgens gedetailleerd vastgelegd in rapporten die een nauwkeurig beeld geven van de actuele situatie bij bewoners.

Deze samenwerking is gestructureerd op een efficiënte taakverdeling, waarbij Treijtel als hoofdaannemer de regie behoudt en Strooming als specialistische partner zorgt voor gedegen onderzoek en rapportage. De aanbevelingen die voortkomen uit deze rapporten dienen als waardevolle instrumenten om het binnenmilieu te verbeteren, waarmee Treijtel en Strooming gezamenlijk streven naar het optimaliseren van de leefomgeving van de bewoners.

 

Aannemersbedrijf Treijtel aan het woord

“Onze eerste Ervaring met Strooming was direct op de juiste plaats. Het gehele binnenmilieu in kaart brengen, zoals de luchtkwaliteit, binnenklimaat-en geurproblemen bieden de gewenste totaaloplossing. 

Indien een van onze opdrachtgevers een lang slepend geschil heeft met een huurder, is gebleken dat zowel de expertise, als de opname zelf en de rapportage tot een aantoonbare doorbraak resulteren in een juiste afhandeling van de problemen voor alle betrokkenen. De onafhankelijke aantoonbaarheid van een willekeurige situatie die uit balans is, en mede de oorzaak hiervan onderbouwend, geeft ook de gewenste ondersteuning in herstel van de situatie. Hierbij kunnen alle partijen middels rapport toetsen of de adviezen en uitvoering hierin opgevolgd zijn. Kortom, de juiste partij om te gebruiken daar waar de binnen situatie dat vraagt!’’

Bert Boudestein

Reparatie en serviceonderhoud Aannemersbedrijf Treijtel

 

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.