Bimco Holland

Bimco Holland is een jonge onderneming die zich heeft toegelegd op ontvochtigingstechniek voor de glastuinbouw. Gefundeerd op de wensen van de praktijk, zijn machines ontworpen en wordt er continu gewerkt aan verdere productoptimalisatie voor een hogere mate van efficiëntie.

 

Bimco Holland en Strooming

Bij Strooming hechten we veel waarde aan een transparante en effectieve werkwijze, zodat onze klanten, zoals Bimco Holland, volledig op de hoogte zijn van de uitgevoerde activiteiten en de verkregen resultaten. In het specifieke geval van het testen van ionisatie units voor Bimco Holland, volgen we een gestructureerd proces om de werking van de units nauwkeurig te evalueren.

Allereerst beginnen we met het maken van duidelijke afspraken met Bimco Holland, waarbij we rekening houden met hun specifieke behoeften en deadlines. Het is voor ons van groot belang om de verwachtingen helder te communiceren en ervoor te zorgen dat we aan alle gemaakte afspraken voldoen.

Vervolgens voert ons team nul- en nametingen uit op de ionisatie units. Deze metingen zijn essentieel om een objectieve beoordeling te maken van de effectiviteit van de units. We gebruiken geavanceerde meetapparatuur en expertise om betrouwbare gegevens te verzamelen.

Na de metingen stellen we een helder en duidelijk rapport op, waarin de resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd. Dit rapport biedt niet alleen inzicht in de werking van de ionisatie units, maar bevat ook aanbevelingen en eventuele verbeterpunten. We streven ernaar om deze rapporten binnen de afgesproken deadline aan Bimco Holland te leveren, zodat zij snel over de benodigde informatie beschikken.

 

Bimco Holland aan het woord

“We hebben het als prettig ervaren, de gemaakte afspraken zijn nagekomen en we hadden binnen de deadline het rapport.

Strooming (Ricardo) heeft ons geholpen met het testen van onze ionisatie units. Door middel van een nul- en nameting heeft Strooming de werking van onze units bepaalt d.m.v. een helder en duidelijk rapport.

Ricardo was enthousiast en meedenkend en heeft ons binnen enkele dagen al het rapport weten te sturen, met een heldere uitleg.”

Joost de Goeij,

Afdeling Sales

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.