Boonstoppel Engineering

Boonstoppel Engineering is sinds 1987 specialist in het ontwerpen, coördineren, begeleiden en beheren van installatietechnische installaties. De kracht van Boonstoppel is de brede kennis van de nieuwste technieken en deze combineren naar een zo duurzaam mogelijk betaalbare oplossing.

 

Boonstoppel engineering en Strooming

Boonstoppel Engineering heeft Strooming benaderd met het verzoek om geluidsklachten met betrekking tot laagfrequent geluid, vermoedelijk afkomstig van een verwarmingspomp, te onderzoeken. In deze situatie hebben we ervoor gekozen om onze aanpak te structureren door eerst de luchtgeluidisolatie tussen de woning en de technische ruimte te bepalen, alvorens diepgaander onderzoek te doen naar de laagfrequente klachten.

Onze werkwijze begint met het maken van duidelijke afspraken met Boonstoppel Engineering, waarbij we hun specifieke behoeften en tijdslijnen in overweging nemen. Het is van cruciaal belang om helder te communiceren over de verwachtingen en ervoor te zorgen dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen.

Vervolgens hebben we ons gericht op het bepalen van de luchtgeluidisolatie tussen de woning en de technische ruimte. We hebben geavanceerde meettechnieken gebruikt om nauwkeurige gegevens te verzamelen over de geluidsniveaus en de isolatieprestaties. Dit vormt de basis voor een gedetailleerd rapport dat inzicht geeft in de bestaande situatie.

Pas na deze eerste fase hebben we ons toegespitst op het specifieke laagfrequente geluidsprobleem. Hierbij gebruiken we gespecialiseerde apparatuur en methoden om de bron van het laagfrequente geluid te identificeren en de invloed ervan op de leefomgeving te beoordelen.

Het eindresultaat is een uitgebreid rapport dat niet alleen de geconstateerde geluidsisolatie en laagfrequente klachten beschrijft, maar ook concrete aanbevelingen bevat om de situatie te verbeteren. Ons doel is om Boonstoppel Engineering op een professionele wijze te voorzien van relevante inzichten en oplossingen voor een optimaal binnenmilieu.

 

Boonstoppel Engineering aan het woord

“Wij hebben bij de firma Strooming een geluidsonderzoek uit laten voeren. Dit verliep allemaal zeer spoedig, zeer vriendelijk personeel dat ons netjes te woord stond, ook zeer nette rapportage ontvangen. Kortom wij raden zeker firma Strooming aan en zullen zeker weer gebruik maken van hun service.”

Brenda van de Polder,

Boonstoppel Engineering

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.