DS Verzorgd Wonen

DS Verzorgd Wonen biedt kleinschalige particuliere woonzorgcombinaties voor ouderen met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag op exclusieve, monumentale locaties die bewoners het gevoel geven ‘thuis’ te wonen. In 2009 zijn we met dit concept begonnen. Inmiddels zijn we trotse beheerder van drie prachtige zorgresidenties: Benvenuta en Koetshuys Erica in Hilversum en Slingerbosch in Huizen.

 

DS Verzorgd Wonen en Strooming

Strooming heeft bij de opstart van onze drie residenties een gedegen analyse uitgevoerd. Hierbij zijn de leidingwaterinstallaties nauwkeurig geïnspecteerd, met specifieke aandacht voor knelpunten en mogelijke risico’s met betrekking tot de ontwikkeling van de legionellabacterie. Op basis van deze analyse heeft Strooming een adviesrapport opgesteld en waar nodig keerkleppen geplaatst, evenals andere aanpassingen.

Tevens heeft Strooming een effectief beheersplan opgesteld voor DS Verzorgd Wonen, inclusief een logboek waarin de benodigde beheersmaatregelen worden gedocumenteerd. DS Verzorgd Wonen voert zelf de uitvoerbare maatregelen uit, terwijl Strooming de verantwoordelijkheid draagt voor specifieke taken, zoals de jaarlijkse controle van de keerkleppen.

De handelswijze van Strooming kenmerkt zich door een systematische aanpak, waarbij grondige analyses en praktische oplossingen centraal staan. Door deze professionele werkwijze draagt Strooming bij aan een veilige en gezonde leefomgeving in de residenties van DS Verzorgd Wonen.

 

DS Verzorgd Wonen aan het woord

Kundig, betrouwbaar én prettig in de omgang

“Strooming heeft bij de opstart onze drie residenties geanalyseerd. Daarbij zijn de leidingwaterinstallaties met de knelpunten en mogelijke risico’s nauwkeurig in kaart gebracht. Vervolgens heeft Strooming een adviesrapport geschreven, daar waar nodig keerkleppen geplaatst en aanpassingen gedaan om het risico op ontwikkeling van de legionellabacterie tot een minimum te beperken. Ook heeft het bedrijf een beheersplan voor ons opgesteld. In een daarbij geleverd logboek kunnen we bijhouden welke beheersmaatregelen getroffen moeten worden. Wat we zelf kunnen doen, doen we zelf. De rest, zoals de jaarlijkse controle van de keerkleppen, doet Strooming.

We zijn erg tevreden over de service en de kwaliteit die Strooming levert. De monteurs plannen goed, werken snel, zijn kundig, betrouwbaar én prettig in de omgang. Dat laatste is voor ons heel belangrijk, omdat ze immers ook op de kamers van onze bewoners moeten zijn.”

Idsard van den Berg,

Onderhouds-/gebouwmanager

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.