Gemeente Opsterland

Gemeente Opsterland ligt midden in de Friese Wouden in het zuidoosten van Friesland. Het Opsterlandse landschap met bos, heide, natuurgebieden, grasland, kanalen en veengebieden is uniek in de regio. Dit landschap in combinatie met rust, ruimte en een goede bereikbaarheid via A7 en N381 maakt Opsterland tot een erg aantrekkelijke woon- en recreatiegemeente. Gemeente Opsterland heeft 16 dorpen, er wonen ongeveer 30.000 mensen en het grondgebied is maar liefst 23.000 hectare groot.

 

Gemeente Opsterland en Strooming

De Gemeente Opsterland neemt haar zorgplicht op het gebied van veiligheid, met name waterveiligheid, uiterst serieus. Om onze waterlocaties naar een hoger niveau te brengen, hebben we besloten samen te werken met Strooming na een reeks constructieve gesprekken.

Strooming voert nu het totaalplan uit voor onze waterinstallaties, inclusief risicoanalyses, beheersplannen, keerklepcontroles, en legionellamonsternames. Ze hebben ook chemische desinfecties verzorgd na enkele besmettingen, keerkleppen geplaatst en leidingwerk aangepast.

De handelswijze van Strooming kenmerkt zich door een systematische aanpak, waarbij grondige analyses en praktische oplossingen centraal staan. Door deze professionele werkwijze draagt Strooming bij aan het verhogen van de waterveiligheid op onze locaties.

 

Gemeente Opsterland aan het woord

“Alles loopt naar tevredenheid”

“De Gemeente Opsterland neemt zijn zorgplicht op het gebied van veiligheid heel serieus, zo ook op het gebied van water. Enige tijd geleden hebben wij besloten onze locaties op het gebied van waterveiligheid naar een hoger niveau te brengen. Na een aantal gesprekken met Strooming hebben wij gekozen de werkzaamheden aan hen uit te besteden, het was een prettig contact.

Inmiddels voert Strooming voor ons het totaalplan van onze waterinstallaties uit, de risico analyse en beheersplannen, keerklepcontroles en de legionellamonsternames. Ook hebben zij voor ons na een aantal besmettingen de chemische desinfecties verzorgt. Tevens een aantal keerkleppen geplaatst en leidingwerk aangepast.”

Anne Knevelman,

Beheerder gebouwen, Gemeente Opsterland

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.