KMZ Lekdetectie

KMZ is een bedrijf met een open cultuur, waarin ondernemerschap en innovatie hand in hand gaan. Het bedrijf is voortdurend in beweging om de markt te verkennen, elkaar te inspireren en nieuwe diensten te ontwikkelen. Voor KMZ draait alles om slimme dienstverlening, hoge kwaliteit en de meest complete en snelle service voor professionals. Met de ervaring, knowhow en enthousiasme van KMZ is het de missie om het werk van professionals te vergemakkelijken op het gebied van lekdetectie, droogtechniek en klimaatverhuur. KMZ fungeert tevens als leverancier van Heaterbox en biedt andere slimme oplossingen voor professionals.

 

KMZ Lekdetectie en Strooming

Wanneer er bij KMZ Lekdetectie een klacht binnenkomt over geluidsoverlast en er behoefte is aan duidelijkheid over de situatie, wordt Strooming ingeschakeld om de mate van overlast te beoordelen, de bron op te sporen en vast te stellen welke maatregelen genomen moeten worden. De rapportages die voortkomen uit deze samenwerking zijn gefundeerd op wet- en regelgeving en bieden advies over welke stappen al dan niet te ondernemen, waardoor KMZ in staat is effectief met de situatie om te gaan.

KMZ Lekdetectie heeft zich gespecialiseerd in het opsporen van waterlekkages, zowel leidingtechnisch als bouwkundig. Hoewel het bedrijf regelmatig vragen ontvangt over het opsporen van geluidlekkages, is dit niet hun vakgebied, en ze beschikken niet over de benodigde kennis of meetapparatuur hiervoor. In dergelijke gevallen verwijzen ze graag door naar hun gewaardeerde samenwerkingspartner, Strooming.

De communicatielijnen zijn kort en duidelijk, wat resulteert in een efficiënte samenwerking. Of het nu gaat om rechtstreekse doorzetting van de opdracht naar Strooming of het behouden van KMZ als tussenpersoon, de samenwerking biedt een heldere aanpak om klachten over geluidsoverlast effectief aan te pakken.

 

KMZ Lekdetectie aan het woord

“Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in lekdetectie, het opsporen van waterlekkages. Dit kunnen leiding technische lekkages zijn maar ook bouwkundige lekkages zoals waterleiding, afvoer en cv-lekkages maar dus ook lekkages door bijv. daken of gevels. Regelmatig krijgen wij vragen of wij ook geluidlekkages kunnen opsporen, dit is niet ons vakgebied en hebben wij niet de kennis of meetapparatuur voor. Wanneer wij deze aanvragen krijgen geven wij aan dat wij hiervoor een prettige samenwerking ervaren met “Strooming” de opdracht kan dan rechtstreeks doorgezet worden en wanneer een opdrachtgever graag wil dat KMZ het aanspreekpunt blijft loopt de opdracht met KMZ als tussenpersoon. Deze samenwerking wordt door KMZ als prettig ervaren. De lijntjes zijn kort en duidelijk.”

Gieljan van Mook

Algemeen Manager

KMZ Lekdetectie

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.