Maasdelta Groep

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Hellevoetsluis, Brielle, Maassluis en Spijkenisse. Met 200 medewerkers zorgt de organisatie voor een goede dienstverlening aan klanten die ongeveer 17.000 woningen en bedrijfspanden van de corporatie huren. Als maatschappelijke organisatie werkt Maasdelta Groep aan voldoende duurzame en betaalbare woningen, waarbij zij nauw luisteren naar huurders, gemeenten en maatschappelijke organisaties.

Het streven van Maasdelta Groep is om de beschikbaarheid van woningen te waarborgen voor mensen die elders niet op de woningmarkt terecht kunnen. Daarbij houden ze rekening met de financiële belangen van hun huurders, met als doel het betaalbaar houden van woonlasten. Maasdelta Groep heeft als ambitie om woningen aan te bieden die voldoen aan de vraag van vandaag en morgen, en zo zorgen ze voor een goed thuis, zowel nu als in de toekomst

 

Maasdelta Groep en Strooming

Maasdelta Groep neemt geluidsoverlast tussen buren serieus en zet Strooming in wanneer er klachten binnenkomen. Het doel is om de mate van overlast te beoordelen en de benodigde maatregelen vast te stellen voor een effectieve oplossing. Strooming wordt ingeschakeld om gedegen onderzoek uit te voeren en rapportages te genereren die gefundeerd zijn op wet- en regelgeving. Deze rapportages bieden Maasdelta Groep niet alleen inzicht in de geconstateerde situatie, maar bevatten tevens advies over welke stappen wel of niet te ondernemen, waardoor de corporatie adequaat kan handelen in de betreffende situatie.

Naast geluidsoverlast richt Maasdelta Groep zich ook op andere aspecten van de woonomgeving. Binnenmilieuonderzoeken worden uitgevoerd om de kwaliteit van de lucht en het algemene binnenklimaat te beoordelen. Hierbij worden ook geuroverdracht en andere factoren die van invloed kunnen zijn op het welzijn van huurders in overweging genomen. Door deze uitgebreide aanpak streeft Maasdelta Groep ernaar om niet alleen geluidsoverlast, maar ook andere aspecten van het wooncomfort aan te pakken en te verbeteren. De inzet van Strooming als gespecialiseerde partner onderstreept de toewijding van Maasdelta Groep aan een hoogwaardige en veelomvattende dienstverlening.

 

Maasdelta Groep aan het woord

“Wij raden Strooming zeker aan en ze bieden goede service.

Wij hebben Strooming al diverse keren ingeschakeld om geluidsmetingen bij burenoverlast te doen. Snelle service en een goede terugkoppeling. De rapportages zijn duidelijk en uitgebreid. Kortom wij zijn erg tevreden met de firma Strooming.”

Désirée Putters

Senior Woonconsulent

Maasdelta Groep

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.