Muddebouw

Muddebouw is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in onderhoud en renovatie. Als echt familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de provincie Zuid-Holland, zetten zij zich dagelijks met trots in voor diverse opdrachtgevers in dit werkgebied. Met een team van ruim 120 medewerkers streven zij ernaar hoogwaardige dienstverlening te leveren en de verwachtingen van hun opdrachtgevers te overtreffen.

 

Muddebouw en Strooming

Aannemersbedrijf Muddebouw en Strooming onderhouden gezamenlijke samenwerkingsverbanden met diverse woningcorporaties in Nederland. Op verzoek van Aannemersbedrijf Muddebouw voert Strooming uitgebreide onderzoeken uit met betrekking tot het binnenmilieu. Deze onderzoeken bestrijken verschillende aspecten, waaronder vocht en schimmel, geurproblemen en luchtkwaliteit. Strooming verstrekt gedetailleerde rapporten over de situatie bij bewoners en voorziet in aanbevelingen om het binnenmilieu te verbeteren. Deze nauwe samenwerking tussen Muddebouw en Strooming benadrukt hun gedeelde inzet voor het waarborgen van een gezond en comfortabel binnenmilieu voor bewoners.

 

Muddebouw aan het woord

“Wij werken nu sinds 2 jaar naar tevredenheid samen met Strooming. Aangezien wij in veel huurwoningen werken waarbij het niet altijd duidelijk is wat de oorzaak is van een vocht/schimmel probleem of de bewoner niet goed weten hoe ze op de juiste wijzen moeten ventileren is Strooming voor de ideale samenwerkingspartner. Doormiddel van het duidelijk rapport kunnen wij de opdrachtgever en de bewoner informeren welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden of adviezen er opgevolgd moeten worden.”

We hopen op een nog lange en goede samenwerking!

Michael Snoeck

Casemanager Muddebouw

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.