Saybolt Nederland

Saybolt Nederland, onderdeel van een internationale groep onafhankelijke inspectiebedrijven en laboratoria, opereert in de sectoren minerale oliën, petrochemische producten, chemicaliën, en eetbare oliën en vetten. Haar opdrachtgevers variëren van oliemaatschappijen, chemische bedrijven, traders en handelshuizen tot (semi)overheden en researchinstellingen. Met specialisatie in kwaliteitsanalyses van olieproducten, (bio)brandstoffen, chemicaliën en gassen, voert Saybolt inspecties uit om hoeveelheden vast te stellen en de kwaliteit gedurende transport te waarborgen.

De kantoren en laboratoria van Saybolt bevinden zich op strategische locaties wereldwijd, waarmee ze wereldwijd operationeel zijn. Als onderdeel van de Core Laboratories groep (NYSE CLB), heeft Saybolt haar hoofdkantoor in Vlaardingen, Nederland. Deze wereldwijde aanwezigheid en specialisatie maken Saybolt een toonaangevende speler in de industrie, waarbij zij zorgdragen voor nauwkeurige analyses en inspecties om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven.

 

Saybolt Nederland en Strooming

Eigenaren van collectieve waterinstallaties hebben de wettelijke verplichting om jaarlijks de terugstroombeveiligingen in het leidingwerk te controleren op werking en dit op juiste wijze te documenteren volgens W.B 1.4 G. In dit kader biedt Strooming een uitgebreide service aan en voert deze verplichte controles uit op diverse locaties, waaronder die van Saybolt, verspreid over heel Nederland.

Strooming zorgt voor een grondige inspectie van de terugstroombeveiligingen en documenteert deze controles op een nauwkeurige wijze. Deze service stelt eigenaren van collectieve waterinstallaties in staat om te voldoen aan de wettelijke eisen en zorgt ervoor dat de installaties optimaal blijven functioneren. Met een landelijke dekking en expertise in waterveiligheid, draagt Strooming bij aan de naleving van regelgeving en het waarborgen van de integriteit van waterinstallaties op verschillende locaties, waaronder die van Saybolt.

 

Saybolt Nederland aan het woord

“Vriendelijk en praktisch”

“Mijn korte beleving van de keerkleppencontrole: ”Op 3 locaties van ons bedrijf hebben we keerkleppencontrole laten uitvoeren. Kort na mijn aanvraag werd er een afspraak gemaakt en de betrokken medewerker was vriendelijk en praktisch. Ook de administratieve afhandeling ging snel en efficiënt”.

Jacoline vd Dorpel,

Management Assistente incl beheer Facilitaire zaken bij Saybolt Nederland B.V.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.