Theater Babel Rotterdam

Theater Babel Rotterdam is een culturele instelling die kunst toegankelijk maakt op een bredere manier dan enkel rolstoeltoegankelijkheid en gehoorondersteuning te bevorderen. Hun inzet richt zich op de artistieke toegankelijkheid van het podium. Door middel van een uniek convenant met Stichting Pameijer combineert de instelling kunst en zorg. Babel realiseert professionele theaterproducties en zet zich actief in voor inclusiviteit, zowel onder het publiek als op de werkvloer. Dit komt tot uiting in de keuze van onderwerpen en artistieke expressievormen.

 

Theater Babel Rotterdam en Strooming

Strooming heeft voor Theater Babel Rotterdam, gevestigd in een historisch pand uit 1889, een grondig akoestisch onderzoek uitgevoerd. De uitdaging lag specifiek in het luchtgeluid dat werd geproduceerd tijdens de muziekproducties in het theater, wat overlast veroorzaakte voor de naaste buur.

Met expertise en ervaring heeft Strooming Theater Babel Rotterdam bijgestaan in dit complexe vraagstuk. Het akoestisch onderzoek bood inzicht in de bronnen van het luchtgeluid en de mate van isolatie die nodig was om de overlast te verminderen. Strooming ging verder dan enkel metingen uitvoeren; ze voorzagen het theater van gedegen advies en concrete aanbevelingen om de akoestische omstandigheden te verbeteren.

Het resultaat was niet alleen een vermindering van de overlast voor de naaste buur, maar ook een verbeterde akoestische situatie binnen het theater zelf. Strooming heeft zo een waardevolle bijdrage geleverd aan de optimalisatie van de akoestiek in Theater Babel Rotterdam, waardoor de artistieke beleving voor zowel de performers als het publiek is geoptimaliseerd.

 

Theater Babel Rotterdam aan het woord

Behulpzaam, snel en vriendelijk!

“Strooming heeft voor ons Theater, gevestigd in een pand uit 1889, een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Ik had geen idee waar te beginnen maar ben geweldig geholpen door Strooming. Ook konden ze snel langskomen voor het onderzoek en waren ze altijd bereikbaar voor vragen van mijn kant. Een hele fijne partij!”

Deborah Stolk

Zakelijk Leider Theater Babel Rotterdam

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.