Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Woningbouwvereniging Bergopwaarts is een maatschappelijke vastgoedonderneming die, naast het beheren van circa 4.700 woningen, zich toelegt op het ontwikkelen en realiseren van nieuwe woningen en diensten in de regio Asten, Deurne, Helmond, Gemert en Laarbeek. De organisatie streeft ernaar om klanten te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun woonwensen en het creëren van een eigen thuis in een aangename en leefbare wijk.

 

Woningbouwvereniging Bergopwaarts en Strooming

Bij Strooming voeren we geavanceerde geluidsmetingen uit in het kader van burenoverlast, waarbij we een specifieke burenoverlastmodule toepassen. Dit onderzoek heeft een duur van één week. Tijdens deze periode meten we de geluidsniveaus op strategische locaties om de ernst van de overlast te beoordelen. Wat dit onderzoek extra waardevol maakt, is dat de overlastontvanger de mogelijkheid heeft om audio-bestanden aan te maken. Hierdoor kan de overlast duidelijker worden verduidelijkt en vastgelegd.

Daarnaast wordt er gedurende het onderzoek een logboek bijgehouden door de overlastontvanger. Dit logboek biedt een gestructureerde manier om specifieke gebeurtenissen, tijdstippen en eventuele bijzonderheden met betrekking tot de overlast vast te leggen. Zo zorgen we voor een grondige analyse en een goed onderbouwd rapport, gebaseerd op zowel objectieve metingen als de subjectieve ervaringen van de overlastontvanger.

 

Woningbouwvereniging Bergopwaarts aan het woord

“Direct schakelen, een professioneel rapport en ontzorgen van onze huurder. Dat is adequaat handelen van Strooming.

Strooming helpt ons met het vastleggen en vaststellen van mogelijke overlast. Uit ons eerste onderzoek is gebleken dat er in de week waarin de geluidsmeting is uitgevoerd geen geluidshinder plaats heeft gevonden. Met dit bericht hebben wij duidelijk richting onze huurder kunnen aangeven dat wij als verhuurder momenteel geen vervolgstappen kunnen zetten. Toch voelt huurder zich serieus genomen door de juiste aanpak van verhuurder en Strooming.”

Luc Widdershoven

Woonadviseur Leefbaarheid

Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.