Woningbouwvereniging De Goede Woning

De Goede Woning in Apeldoorn biedt aan ruim 8000 huishoudens betaalbare en kwalitatieve woningen, zowel in het sociale als middensegment. Ze streven naar sociale verbinding in buurten en wijken, ondersteund door een sociaal hart voor hun huurders en samenwerking met netwerkpartners. Als sociaal betrokken wooncorporatie zetten ze in op samenwerking voor goed wonen en het versterken van buurten. Dit doen ze zowel extern als intern, met een focus op diversiteit, eigenaarschap, talentontwikkeling, en een positieve organisatiecultuur.

 

De Goede Woning en Strooming

De Goede Woning in Apeldoorn schakelt Strooming in wanneer huurders klachten ervaren met betrekking tot vocht, schimmel, geurproblemen en geluidsoverlast. Strooming neemt proactief contact op met de huurder en voert gedegen onderzoeken uit om de specifieke aard en oorzaken van de overlast te achterhalen.

Voor vocht- en schimmelproblemen kunnen grondige inspecties en metingen worden uitgevoerd om de bronnen van vocht en mogelijke schimmelgroei te identificeren. Bij geurproblemen wordt gebruikgemaakt van gespecialiseerde technieken om de herkomst van onaangename geuren vast te stellen. Bij geluidsoverlast kan Strooming geluidsmetingen uitvoeren om de intensiteit en frequentie van het geluid te beoordelen.

De verkregen gegevens worden vervolgens zorgvuldig geanalyseerd en gedocumenteerd in een uitgebreid rapport. Hierin wordt niet alleen de geconstateerde situatie beschreven, maar ook heldere aanbevelingen gedaan over welke stappen wel of niet moeten worden ondernomen. Strooming streeft ernaar om De Goede Woning te voorzien van gedetailleerde inzichten en praktische oplossingen om het binnenmilieu te verbeteren, waardoor het comfort en de gezondheid van de huurders worden bevorderd.

 

De Goede woning aan het woord

“Kundige partij met ruime expertise, goede rapportage en vlotte dienstverlening.

Klachten over binnenklimaat, waarbij huurder gezondheidsklachten had. Er is geuronderzoek, luchtonderzoek, schimmel en vocht onderzoek gedaan, waarna onze aannemers hebben aangestuurd deze aanbevelingen uit te voeren. Resultaat? Huurder was kort daarna klachtenvrij en iedereen tevreden.’’

René Sijtsema

Technisch consulent

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.