Woningstichting Rhiant

Rhiant is de enige in Hendrik-Ido-Ambacht gevestigde corporatie en heeft zich door de jaren heen geprofileerd als een betrouwbare, klantgerichte en pragmatische marktpartij die sociaal ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Hierdoor is Rhiant een solide partner die haar klanten betaalbaar woongenot van hoge kwaliteit biedt. Rhiant beheert ruim 1.800 verhuureenheden.

 

Woningstichting Rhiant en Strooming

Bij woningcorporatie Rhiant is een klacht binnengekomen over geluidsoverlast tussen buren. Om de mate van overlast te beoordelen en te bepalen welke maatregelen nodig waren om de klacht op te lossen, hebben ze de situatie zorgvuldig onderzocht en alle relevante gegevens overzichtelijk gerapporteerd. Door deze gedetailleerde rapportage kon Rhiant een weloverwogen beslissing nemen over de te nemen maatregelen, met als doel een effectieve oplossing voor de klacht te bieden en tegelijkertijd de kwaliteit van het woongenot te waarborgen.

 

Woningstichting Rhiant aan het woord

“Ik vond het prettig samenwerken. Afspraken worden nagekomen en jullie nemen de tijd om jullie deskundigheid te delen. Uitleg rapportage was ook helder en voor ons begrijpelijk.

Bij een volgende casus zou ik weer met jullie in zee gaan.”

Volkert Stolk

Wijkconsulent Rhiant

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.