Burenoverlast

Burenoverlast onderzoek

 

Dit geluidsonderzoek is gericht op het creëren van een rustige leefomgeving door het beoordelen van geluidsniveaus en het aanpakken van burenoverlast. We bieden een speciale overlastmodule die gedurende één week wordt geplaatst, waarmee u geluidsbestanden kunt opnemen met behulp van een afstandsbediening. Deze module, voorzien van een klasse 1 geluidsmeter, meet 24 uur per dag de geluidsniveaus en houdt een logboek bij dat ook geaccepteerd wordt door de rechtbank in een eventuele gerechtelijke procedure. Daarnaast beoordelen we ook het gedrag dat kan bijdragen aan de overlast.

 

Ja, bestel dit onderzoek voor €1620,- incl.

Wat houdt het burenoverlast onderzoek in?

 

  1. Overlastmodule plaatsing: We plaatsen de overlastmodule gedurende één week in uw leefruimte. Deze module, uitgerust met een klasse 1 geluidmeter, registreert 24 uur per dag de geluidniveaus en stelt u in staat om zelf geluidbestanden op te nemen met behulp van een afstandsbediening.
  2. Overlastmodule plaatsing: We plaatsen de overlastmodule gedurende één week in uw leefruimte. Deze module, uitgerust met een klasse 1 geluidmeter, registreert 24 uur per dag de geluidniveaus en stelt u in staat om zelf geluidbestanden op te nemen met behulp van een afstandsbediening.
  3. Gedragsbeoordeling: Naast het meten van de geluidniveaus, beoordelen we ook het gedrag dat mogelijk bijdraagt aan de overlast. Dit kan helpen om de oorzaak van de problemen beter te begrijpen.
  4. Beoordeling van audiobestanden en logboek: We analyseren zorgvuldig de opgenomen geluidbestanden en het bijgehouden logboek. Deze evaluatie draagt bij aan het verkrijgen van diepgaand inzicht in de aard van de overlast.
  5. Advies voor geluidbeheersing: Op basis van onze analyse bieden we advies en aanbevelingen om geluidoverlast aan te pakken. Dit kan variëren van het aanbrengen van geluidisolatie tot het implementeren van gedragsaanpassingen.

 

Ja, bestel dit onderzoek voor €1620,- incl.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, en er zijn geen bijkomende kosten.

De vervolgstappen

 

  1. Na uw akkoord ontvangt u een bevestiging per e-mail.
  2. Na de bevestiging sturen wij u een voorstel voor een afspraak.
  3. Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor het onderzoek.
  4. Zodra het onderzoek is afgerond, ontvangt u de factuur van ons.
  5. Wij verzoeken u vriendelijk om deze factuur binnen 14 dagen te voldoen.