Onze projecten

Strooming werkt voor diverse zakelijke opdrachtgevers. Hieronder ziet u een aantal bedrijven waar wij onze diensten voor hebben uitgevoerd. Zie onderstaande projecten:

St Jansdal ziekenhuis

Het St Jansdal is een middelgroot ziekenhuis in Harderwijk dat met zo’n 1.850 medewerkers, 350 vrijwilligers en 120 specialisten optimale en professionele zorg biedt aan de inwoners van het noordwestelijk deel van de Veluwe en een deel van Flevoland. Nagenoeg alle specialismen zijn vertegenwoordigd in hun ziekenhuis.

Lees de case

Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam beheert een woningportefeuille met ongeveer 57.000 woningen in Rotterdam. Naast het onderhouden van de bestaande woningen bouwt Woonstad ook nieuwe woningen. Al meer dan 100 jaar bouwt Woonstad aan de stad Rotterdam. Zo wordt er aan meer dan 100.000 Rotterdammers een plek om te wonen verhuurd. Ook voor een bedrijfsruimte kan je bij Woonstad terecht!

Lees de case

Belastingsamenwerking West-Brabant

Belastingsamenwerking West-Brabant int voor 11 gemeenten en een waterschap verschillende heffingen, zoals waterschapsbelasting en gemeentelijke belastingen. Voor sommige gemeenten worden ook werkzaamheden die te maken hebben met de Wet Waardering Onroerende Zaken en de Wet Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

Lees de case

Woningbouwvereniging De Goede Woning

De Goede Woning is een betrokken wooncorporatie in de stad Apeldoorn. Zij zijn er voor die mensen die niet zelfstandig in deze basis kunnen voorzien. Voor de bewoners maakt De Goede Woning het wonen betaalbaar en bereikbaar.

Lees de case

Deze klanten gingen u voor:

Uw partner in Nederland en België 

Bent u gevestigd in Nederland en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.