Geurprobleem?

Technieken bij ondefinieerbaar geurprobleem

Wij kunnen met speciale technieken een geurbron opsporen en dan een luchtmonster nemen, dit gaat dan naar het laboratorium. Na dat de uitslagen van het laboratorium weer bij ons terug zijn gaan wij deze cijfers beoordelen. Wij analyseren of de resultaten een gevaar voor de gezondheid vormen.

Geurprobleem gelijk duidelijk? of komt er meer bij kijken?

Het kan ook namelijk zo zijn dat het probleem uit meerdere componenten bestaat, soms is het gelijk duidelijk welke stof het probleem veroorzaakt door een component of meerdere componenten die duidelijk zijn. Onze kracht ligt hem in het uitpluizen van de geur en er een passende oplossing voor bieden. Het gebeurt vaak dat wij moeten uitvogelen waar geurdrempels liggen en zijn het lastig te definiëren gascomponenten die niet duidelijk aan het materiaal te relateren zijn. Het is dan aan ons als geurspecialist u een juist advies te geven.

Duidelijke veroorzaker van geurprobleem?

Bij geurproblemen waarvan de oorzaak al vooraf bekend is, denk aan uitlaatgassen van garages, veehouderij, productiebedrijven maar ook de simpele kooklucht van een restaurant of van de buren, voor alles is een passende oplossing!

 

Oorzaken van duidelijk definieerbare geur

Een muffe geur kan op een probleem wijzen in een niet juist functionerende luchtbehandeling van een wooncomplex, maar ook door andere bouwtechnische mankementen die geurproblemen bij u veroorzaken.

 

Ik heb een geurprobleem, ken de veroorzaker en wil dit juridisch aantonen, kan dat?

Indien je een geurprobleem hebt en je wil iets of moet het aantonen juridisch gezien, zijn er technieken waarbij kan worden vastgesteld dat overlast ook daadwerkelijk van die veroorzaker af komen, dit kan handig zijn indien je echt last hebt van geurproblemen door een geurveroorzaker.

 

Wat zijn de kosten ?

Het doen van geuronderzoek bij geurproblemen is meestal een prijzig onderzoek en is dan ook voor de gemiddelde particulier niet te betalen, daarom hebben wij voor de particulieren een speciaal geuronderzoek samengesteld heel doeltreffend en ook betaalbaar.

Voor bedrijven is ons onderzoek een uitkomst het zorgt voor oplossingen met betrekking tot geurproblemen en bespaart u wellicht een hoop kosten.

 

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.