Geuronderzoek

U heeft dus last van een geurprobleem, wat vervelend! Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een professioneel onafhankelijk geuronderzoek in uw huis. Wij onderzoeken wat de mogelijke oorzaak van het probleem is en of er gezondheidsrisico’s zijn.

Redenen voor een geuronderzoek

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een geuronderzoek. Zo kunt u last hebben van: een verontrustende geur in huis, ammoniak geur, riool geur, lijkengeur, chemische luchtjes, gezondheidsklachten, kookgeuren van de buren, stank uit kruipruimtes en nog veel meer. Deze luchtjes kunnen verschillende oorzaken hebben.

 

Hoe gaat een geuronderzoek in zijn werk?

Wanneer u ons inschakelt voor een geuronderzoek komen één of meerdere van onze deskundigen bij u op locatie om onderzoek te verrichten. Op locatie nemen wij uw probleem door en stellen wij op basis daarvan een meetplan samen. Dit meetplan is erop gericht om mogelijke oorzaken te bevestigen, dan wel uit te sluiten. Met speciale proeven en meetapparaten kan snel de oorzaak van uw probleem worden achterhaald. Daarnaast geven wij advies welke stappen ondernomen moeten worden om het probleem op te lossen.

Welke vragen beantwoorden wij met een geuronderzoek?

  • Identificatie van de geurcomponenten;
  • Bepalen van de gezondheidsrisico’s;
  • Vaststelling van de oorzaak;
  • Plan van aanpak voor het wegnemen van het geurprobleem.

Een onafhankelijk onderzoek door Strooming

Wilt u duidelijkheid over de oorzaak van uw klachten? Wacht dan niet langer en vraag via de offertebutton uw onderzoek aan! U Ontvangt de offerte binnen één werkdag.