Schimmel & vocht onderzoeken

Heeft u last van vocht- en schimmelproblemen? Wilt u weten of u gezond woont? Dan kunt u door ons een onafhankelijk schimmel- en vochtonderzoek laten uitvoeren. Wij achterhalen met onze binnenmilieuadviseurs, speciale proeven en meet en analyse instrumenten wat de oorzaak is van uw probleem en of er mogelijke gezondheidsrisico’s voor u zijn.

Redenen voor een schimmel en vochtonderzoek

Er kunnen diverse redenen zijn om een onderzoek naar vocht en schimmel in uw woning te laten uitvoeren. Zo kunt u last hebben van gezondheidsklachten, u kunt twijfelen aan de luchtkwaliteit van uw woning, heeft u schimmel in het stucwerk of schimmel op de meubels. Wilt u weten hoe het zit met vocht en schimmel in uw woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Hoe gaat een schimmelonderzoek in zijn werk?

Wanneer u ons inschakelt voor een schimmel en vochtonderzoek komen één of meerdere van onze deskundigen bij u op locatie om onderzoek te verrichten. Op locatie nemen wij uw probleem door en stellen wij op basis daarvan een meetplan samen. Dit meetplan is erop gericht mogelijke oorzaken te bevestigen dan wel uit te sluiten. Met speciale proeven en meetapparaten kan snel de oorzaak van uw probleem worden achterhaald. Daarnaast geven wij advies welke stappen ondernomen moeten worden om het probleem op te lossen.

Welke vragen beantwoorden wij met ons vocht- en schimmelonderzoek?

  • Identificaties soorten schimmel(s);
  • Bepalen van de gezondheidsrisico’s;
  • CO2 & luchtvochtigheid in woning;
  • Plan van aanpak voor de oplossingen.

Een onafhankelijk onderzoek door Strooming

Wilt u duidelijkheid over de oorzaak van uw klachten? Wacht dan niet langer en vraag via de offertebutton uw onderzoek aan! U Ontvangt de offerte binnen één werkdag.