Tocht & koudeval onderzoek

Ervaart u tocht of koudeval in uw woning? Heeft u last van gezondheidsklachten? En weet u niet waar de tocht in huis vandaan komt? Wij begrijpen dat dit vervelend is en van invloed kan zijn op uw woongenot. Wij onderzoeken de oorzaak van de koude luchtstroom en geven advies over de mogelijke oplossingen.

Redenen voor een tochtonderzoek

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een tochtonderzoek, maar meestal ervaren mensen een stijve nek of schouders en koude handen en benen door langdurig op de tocht zitten. Soms wordt het toegeschreven aan een muisarm, zeker tijdens het vele thuiswerken. Maar komen mensen er later pas achter dat een tochtstroom de werkelijke oorzaak is van de gezondheidsklachten. Ook wanneer u geen last heeft van lichamelijke klachten, kan een tochtonderzoek waardevol zijn. Denk hierbij aan een onaangename temperatuur in huis, ondanks dat de verwarming aan staat.

 

Hoe gaat een tochtonderzoek in uw huis in zijn werk?

Wanneer u ons inschakelt voor een tochtonderzoek komen één of meerdere van onze deskundigen bij u op locatie om onderzoek te verrichten. Op locatie nemen wij uw probleem door en stellen wij op basis daarvan een meetplan samen. Dit meetplan is erop gericht om mogelijke oorzaken te bevestigen, dan wel uit te sluiten. Met speciale proeven en meetapparaten kan snel de oorzaak van uw probleem worden achterhaald. Daarnaast geven wij advies over welke stappen ondernomen moeten worden om het probleem op te lossen.

Welke vragen beantwoorden wij met een tochtonderzoek?

  • Identificatie van de luchtstromen;
  • Bepalen van de oorzaak;
  • Plan van aanpak voor het wegnemen van het probleem;
  • Welke verbeteringen zijn er mogelijk in uw woning?

Een onafhankelijk onderzoek door Strooming

Wilt u duidelijkheid over de oorzaak van uw klachten? Wacht dan niet langer en vraag via de offertebutton uw onderzoek aan! U Ontvangt de offerte binnen één werkdag.