Onafhankelijk tochtonderzoek

Tocht of koudeval zijn regelmatig voorkomende klachten, men voelt zich niet comfortabel in de verblijfsruimte. Dit kunnen verschillende ruimtes zijn, denk hierbij aan: een kantoor(tuin), een huurwoning, een loods of een leslokaal. In sommige situaties leidt dit tot lichamelijke klachten. Herkent u dit? Laat dan door ons een onafhankelijk tochtonderzoek uitvoeren om tocht op te sporen. Met dit tochtonderzoek krijgt u duidelijkheid over de tocht of koudeval en waar deze vandaan komt en hoe het probleem opgelost kan worden.

Redenen voor een tochtonderzoek

Er kunnen verschillende redenen zijn om een onafhankelijk tochtonderzoek uit te laten voeren:

  • Onverklaarbare tocht in uw schoolgebouw, appartementencomplex, woning, kantoor;
  • Ondanks verschillende maatregelen, alsnog tocht of koudeval;
  • Stijve spieren, zoals een stijve nek en kramp in de ledematen;
  • Hoofdpijn;
  • Droge en prikkende ogen;
  • Vermoeid zijn;
  • Koude vingers en benen.

 

Hoe gaat een tochtonderzoek in zijn werk?

Wanneer u ons inschakelt voor een tochtonderzoek komen één of meerdere van onze binnenmilieuadviseurs langs op uw locatie. Doordat wij sinds 1986 gespecialiseerd zijn in binnenmilieuproblemen, kunnen wij in combinatie met bepaalde onderzoekstechnieken en professionele meetapparatuur snel de oorzaak van uw tochtprobleem vaststellen en tocht opsporen. Daarnaast geven wij advies welke stappen ondernomen moeten worden om dit probleem op te lossen.

Kosten onafhankelijk tochtonderzoek

Wilt u duidelijkheid? Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.