Binnenklimaat verbeteren

Net zoals een goed binnenklimaat bijdraagt aan ons welzijn, kan een ongezond binnenklimaat er juist voor zorgen dat er gezondheidsklachten ontstaan. Vermoedt u een slecht binnenklimaat of wilt u dit voorkomen? Een onderzoek naar het binnenklimaat geeft uitkomst en kan u helpen om het binnenklimaat te verbeteren.

 

Een slecht binnenklimaat

Bij slecht ventileren kan er een te hoge CO2-concentratie in het gebouw ontstaan. En wordt er vaak gesproken over een sickbuildingsyndroom. CO2, luchtvochtigheid en temperatuur zijn de basis pijlers voor een gezond klimaat in een gebouw.

 

Binnenklimaat in een gebouw luistert nauw

Een goed binnenklimaat in een gebouw realiseren, vraagt onderzoek naar de situatie met betrekking tot het gebruik en de doelstelling van het gebouw. Het is belangrijk om een goed ingeregelde ventilatie installatie te hebben. Met diverse technieken en meetapparatuur kunnen wij de hoeveelheid luchtverversing meten en afzetten tegen de norm.

 

Ga voor een goed binnenklimaat

Wilt u verzekerd zijn van een goed binnenklimaat, of een slecht binnenklimaat oplossen? Wij helpen u daarbij! Heeft u interesse? Vraag dan via de offertebutton een vrijblijvende offerte aan.

Strooming: Binnengewoon goed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan via onze offertebutton.