Onverklaarbare stank in de slaapkamer?

De slaapkamer een plek waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u na een dag hard werken lekker onder de wol kruipt. Het is dan ook heel vervelend als er een onverklaarbare stank in uw slaapkamer hangt. Het is niet alleen vies maar kan ook nog eens gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Want stank duidt bijna altijd op een probleem!

Oorzaken onverklaarbare stank in slaapkamer

Een onverklaarbare stank kan vele oorzaken hebben. Heeft u bijvoorbeeld al eens gekeken naar de luchtvochtigheid in uw slaapkamer? Wanneer er sprake is van een te hoge luchtvochtigheid kan er schimmel ontstaan en schimmel zorgt voor een vieze muffe geur in huis. Ruikt u een zwavelachtige geur in uw slaapkamer? Dan kan het zijn dat u er dood ongedierte onder uw vloer of tussen de spouwmuren zit. Ook kan er stank ontstaan door problemen met de riolering of door slechte ontluchting.

Stank zelf verwijderen

Wij geven u een aantal tips om de onverklaarbare stank in de slaapkamer zelf te verwijderen:

 

  1. Ventileer zoveel als mogelijk
  2. Plaats een luchtreiniger in uw slaapkamer, deze reinigt de binnenlucht
  3. Verhelp snel vochtproblemen en lekkages
  4. Maak regelmatig schoon en verschoon uw bed regelmatig
  5. Laat geen etensresten of vuile was rondslingeren

Strooming helpt

Heeft u alle bovenstaande tips geprobeerd en heeft u nog steeds last van een onverklaarbare stank in uw slaapkamer? Wij helpen u graag van de stank af te komen door middel van een geuronderzoek. Met speciale meetapparatuur testen wij de luchtkwaliteit in uw slaapkamer. Ook onderzoeken wij of de stank een gevaar voor uw gezondheid vormt en hoe we dit geurprobleem het beste op kunnen lossen. Als u wilt dat wij bij u langskomen om het geurprobleem in uw slaapkamer te meten vraag dan via de button een vrijblijvende offerte aan.

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.