Schimmel inspectie huis

Heeft u twijfels over schimmel in huis? Dan is het tijd voor een schimmel inspectie van Strooming in huis. Schimmel in huis kan een gevaar voor de gezondheid zijn. Wacht daarom niet langer. In deze blog vertellen wij meer!

 

Het risico van schimmel in uw woning

Onderschat de risico’s van schimmel niet. Schimmel kan op termijn gezondheidsklachten opleveren. Zo kan schimmel zorgen voor bijvoorbeeld keelpijn, verkoudheidsklachten, geïrriteerde slijmvliezen, problemen aan de luchtwegen, huiduitslag en hoofdpijn.

 

Een schimmelinspectie

Bij een schimmelinspectie komt een van onze adviseurs bij u langs voor een uitgebreide inspectie van uw schimmelsituatie. In sommige gevallen is het ook noodzakelijk om meetapparatuur te plaatsen, zodat de uitkomsten een tijdlang gelogd worden. Onze adviseur meet de luchtvochtigheid, temperatuur en CO2. Van de schimmelsporen in de lucht worden ook monsters genomen. Deze worden vervolgens naar het laboratorium gebracht voor analyse. Na analyse kan worden bepaald of er teveel schimmel in uw woning aanwezig is.

 

Resultaat schimmelinspectie in huis

Nadat wij een schimmelinspectie hebben uitgevoerd kunnen wij u precies vertellen of u met schimmels te maken heeft en in veel gevallen met welke schimmels. De uitslag van het onderzoek geeft aan wat de oorzaak kan zijn van uw schimmelprobleem en hoe u dit zo effectief mogelijk verhelpt.

 

Hulp nodig?

Na een schimmelinspectie weet u precies hoe het zit met de schimmelconcentratie in uw woning. U weet waar de gezondheidsklachten vandaan kunnen komen en welke schimmelsoorten u in de woning heeft. Bent u geïnteresseerd? U kunt een vrijblijvend offerte aanvragen via de offertebutton.

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.