Overlast kippen woonwijken

Kippen lijken onschuldig, maar kunnen voor behoorlijk wat overlast in woonwijken zorgen. Zo kunnen kippen behoorlijk wat lawaai maken en daarnaast zorgen ze ook voor stankoverlast. Wilt u meer weten over overlast kippen woonwijken kunt doen? Lees dan snel verder.

 

Overlast kippen woonwijk: regels

Kippen kunnen voor behoorlijk wat overlast zorgen. Gelukkig zijn er regels overlast kippen woonwijken opgesteld. Deze regels beperken de overlast. Wist u bijvoorbeeld al dat een hobbymatige pluimveehouder verplicht is om het geluid zodanig te beperken, zo er geen geluidsoverlast ontstaat? Mocht u vaak geluidsoverlast van kippen ervaren, dan kunt u vorderen dat de kippenbezitter hier maatregelen tegen treft. Een afgesloten kippenhok kan bijvoorbeeld al veel overlast voorkomen.

 

Overlast stank

Kippen stinken nou eenmaal. Ze verspreiden behoorlijk namelijk behoorlijk wat fijnstof. Wist u al dat mensen die regelmatig last hebben van stankoverlast meer gezondheidsklachten hebben? Zo hebben ze bijvoorbeeld vaker last van buikpijn, duizeligheid en verkoudheid. Ook komen klachten als chronische stress, zoals slapeloosheid, angst en depressie voor bij mensen die leven in stankoverlast. Genoeg redenen om snel wat aan die over kippen woonwijken te doen!

 

Hulp nodig?

Bent u de overlast van de kippen zat en bent u ten einde raad? Strooming kan u helpen met een geluidsmeting Zo kunt u makkelijker naar een oplossing werken. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via de offertebutton.

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan