Penetrante geur in huis?

Een penetrante geur in uw huis? Bah. Dit kan uw woongenot behoorlijk bederven. Want niemand komt graag thuis is een stinkend huis. Maar wat is de oorzaak van deze penetrante geur en hoe kunt u deze verwijderen? Strooming kan u daarbij helpen. Lees snel verder voor meer informatie over de oorzaken en mogelijke oplossingen..

Kan een geur gevaarlijk zijn?

Belangrijk om te weten is dat stank in huis altijd op een probleem wijst in het binnenmilieu. Vaak is het binnenmilieu verontreinigd en dit kan weer effect hebben op uw gezondheid. Wist u al dat mensen die vaak worden blootgesteld aan stank meer last hebben van gezondheidsklachten? Zo hebben zij meer last van klachten als hoofdpijn, duizeligheid, verkoudheid en misselijkheid. Het kan ook zo zijn dat de penetrante geur in huis veroorzaakt wordt door een giftige stof zoals waterstofsulfide. Het is dus zeer belangrijk dat u achterhaalt waar de penetrante geur in huis vandaan komt om en daarna te kunnen oplossen.

Mogelijke oorzaken penetrante geur in huis

Dit kan een aantal oorzaken hebben. Zo kan de geur ontstaan door rottend ongedierte. De geur die u dan ruikt is te omschrijven als een rotte eiergeur. Wanneer u hier last van heeft moet u heel erg oppassen. Dit kan namelijk zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. De penetrante geur in huis kan ook ontstaan door bedorven afval of door een kapotte riolering. Het is vaak lastig om zelf de bron van de overlast te achterhalen.

 

Schakel Strooming in voor een geuronderzoek

Helpt zelfs goede ventilatie niet meer? Dan is het verstandig om een expert erbij te halen. Strooming kan u helpen door middel van een onderzoek in huis . Met speciale apparatuur kunnen wij de bron van de geur opsporen . Ook brengen wij in kaart of u gezondheidsrisico’s loopt. Uiteraard geven wij u advies over mogelijke oplossingen, zodat u snel weer in een fris en gezond kunt wonen.  Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend uiteraard.

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan