Wietgeur door verf

Een wietgeur door verf, kan dat? Jazeker. U dacht u huis waarschijnlijk eens een flink op te frissen door een nieuwe lik verf op de muur te schilderen, maar het tegendeel is waar. Sinds u uw muren heeft gevergd hangt er een overheersende wietgeur in uw huis. Hoe komt het? En hoe komt u hier vanaf? U leest het in dit blog.

Wietgeur na verven

De geur van wiet heeft u liever niet in huis. Het is een penetrante geur, die overal in gaat zitten. Daarnaast heb je het gevoel dat je high wordt van alleen al de stank. Daarnaast is een wietgeur in huis gênant. Mensen associëren dit namelijk met drugsgebruik, terwijl het tegendeel waar is.  Wanneer u verf naar wiet ruikt is uw verf waarschijnlijk te oud.

Wietgeur naar verven verwijderen? Zo doet u dat

Heeft u last van een wietgeur door verf? Ventileer dan goed uw huis. Zet alle ramen zo vaak mogelijk open en zorg voor een goed ventilatiesysteem in huis. Daarnaast is het verstandig om gebruik te maken van geurneutralisators als koffie en laurierblad. U kunt ook een luchtreiniger met een HEPA filter in uw huis plaatsen, deze verwijdert alle vieze geuren uit uw huis. Werkt ook dit niet? Schakel dan Strooming in voor een luchtonderzoek.

 

Strooming helpt u de oorzaak van de vreemde wietgeur te achterhalen

Heeft u last van een vreemde wietgeur in huis en vermoedt u dat de wietgeur door verf komt? Strooming kan met meet- en detectieapparatuur en het nemen van monsters, ontdekken waar de wietgeur vandaan komt.  Neem vrijblijvend contact met ons en vraag direct een offerte aan.

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.