Geluidsonderzoek

Ervaart u overlast van geluid in uw woning? En weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Wij begrijpen dat deze overlast erg stressvol kan zijn en wellicht zelfs voor gezondheidsklachten zorgt. Strooming helpt u met een onafhankelijk geluidsonderzoek in heel Nederland. Wij vertellen hoe uw situatie zich verhoudt tot bepaalde normen en geven advies wat u er wel en niet mee kunt doen. Onze rapportages zijn ook in te zetten bij juridische procedures.

Hoe gaat een geluidsonderzoek in zijn werk?

Wanneer u een geluidsonderzoek in uw woning wilt laten uitvoeren, voeren wij een uitgebreide geluidsmeting in uw woning uit. Wij maken uitsluitend gebruik van klasse I meetapparatuur voor de diverse soorten geluidsoverlast. Met deze meetapparatuur kunnen wij de overlast goed meten en kunnen we conclusies trekken over de gemeten waarden.

Wat kunt u met een geluidsonderzoek van Strooming?

  • Advies voor het oplossen van het probleem;
  • Rapportage die kan worden ingezet bij juridische procedures.

Heldere rapportages

De uitkomsten van ons geluidsonderzoek worden, inclusief conclusie(s) en aanbevelingen in een heldere rapportage aan u aangeleverd, waarbij we adviseren over de mogelijke oplossingen voor het geluidsprobleem. Wilt u duidelijkheid krijgen en geluidsoverlast voor eens en altijd aanpakken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een onafhankelijk en passend advies voor uw situatie.