Mieren uit kruipruimte

Ziet uw kruipruimte zwart van de mieren? En beginnen deze inmiddels omhoog te komen naar de huiskamer? Jakkes, snel wat aan doen! Vaak vormen deze mieren een groot gevaar voor uw woning. In dit blog leest u hoe uw mieren uit de kruipruimte verwijdert.

Mieren zijn kleine insecten, maar desondanks zijn ze best gevaarlijk. Waarom? Omdat ze ontzettend veel schade aanrichten. Mieren zijn namelijk ontzettend sterk en hebben een extreem groot uithoudingsvermogen. Mieren maken hele gangenstelsels en nesten onder de grond. Het is dan ook niet gek dat mieren zich vaak in kruipruimtes bevinden. En dan is het oppassen geblazen, want voor u er erg in heeft tasten de mieren uit de kruipruimte de hele draagconstructie van uw huis al aan.

Hier komen mieren op af

Wat mieren voornamelijk aantrekt? Voedsel! Mieren zijn continu op zoek naar voedsel. De keuken is dan ook de meest favoriete plek voor mieren, want etensresten zijn er altijd te vinden. Zorg daarom dat u altijd alle etensresten opruimt en dat uw afvalbak niet open staat.

Zo voorkomt u ze

Wilt u voorkomen dat mieren uw huis binnendringen? Scherm dan gaten en kieren af met bijvoorbeeld insectengaas. Zorg er ook voor dat uw huis schoon is en blijft. Vermijd kruimels, aangebroken etenswaren en vergeten afwas in uw huis. Dit zijn namelijk grote lokkers voor mieren. Wist u dat mieren koper verschrikkelijk vinden? Door een koperdraadje of wat vijf cent muntjes buiten uw huis te plaatsen, forceert u de mieren om een andere route te nemen. Zo voorkomt u dat de mieren uit uw kruipruimte kruipen.

 

Strooming helpt

Komt er een overvloed aan mieren uit de kruipruimte lopen? Dan is het tijd voor een grondige aanpak. Met een onderzoek naar het binnenmilieu kijkt Strooming waarom mieren uw kruipruimte prettig vinden, of er een vochtprobleem is en of er eventuele gevaren voor de gezondheid zijn. Ook vertellen wij hoe u de mierenplaag kunt oplossen. Strooming helpt u graag een eind te maken aan deze kleine monsters. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan