Geluid meten in woning

Geluid meten in woning? Een vervelende lage bromtoon, een constante pieptoon, of geluidsoverlast van de buren: het kan allemaal uw woongenot behoorlijk bederven. Ervaart u regelmatig een geluidshinder? Dan is het niet onverstandig om het geluid in uw woning eens te meten. Strooming kan u hierbij helpen door middel van een geluidsmeting. Meer weten? Lees dan snel verder.

Waarom

Geluid speelt nou eenmaal een belangrijk rol in ons leven. Met name ongewenst geluid kan uw woongenot behoorlijk bederven. En dat niet alleen, een constante geluidsoverlast kan ook nog de nodige gezondheidsschade veroorzaken. Zo kunt u bij blootstelling aan geluidsoverlast last krijgen van de volgende klachten:

 

  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Slapeloosheid
  • Concentratieverlies
  • Gehoorschade

 

Gaat u verhuizen? Of gaat u net een nieuwbouwhuis intrekken? Dan is het niet onverstandig om voordat u de woning betrekt het geluid in de woning te laten meten. Zo weet u zeker dat u een prettig en gezond huis betrekt.

Zo gaat dat in zijn werk

Ervaart u constant een vervelend geluid in huis? Laat dan het geluid in uw woning meten. Met speciale apparatuur onderzoeken wij de bron van de geluidsoverlast en de ernst daarvan. We testen of de overlast die u ervaart de wettelijke normen overschrijdt in hardheid maar ook hoe vaak het voorkomt. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op via de button.

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.